Снимка terem.bgМного уволнения в известна наша държавна фирма. Сменят членовете на Управителния

...
Снимка terem.bgМного уволнения в известна наша държавна фирма. Сменят членовете на Управителния
Коментари Харесай

Сменят шефове на държавната компания на отбраната Терем

Снимка terem.bg

Много уволнения в известна наша държавна компания. Сменят членовете на Управителния съвет на „ Терем “. Освободен е и директорът на " Почивно дело ", само че той не може да бъде открит към този момент месец. С постовете си се разделят и шефът на Главна дирекция „ Инфраструктура на защитата “, както и някои от чиновниците, които не вършели работата си. Това стана ясно от изявление на военния министър Георги Панайотов пред медиите.

" Ръководството на " Терем " се е употребило от обществени облаги. Извършвани са командировки в чужбина с неразбираема цел, без резултати. Служебни коли са се употребявали за персонални цели ", оповести той, представен от Нова Телевизия.

" Понастоящем имат дарба за ремонт единствено на остаряла руска техника. Техният холдинг, с цел да поддържа останалите си предприятия, е дал заем на стойност 42 млн. лева с Данък добавена стойност, които в никакъв случай няма да бъдат върнати. Не е направено нищо за модернизирането на групата и усвояването на нови мощности. Дружествата работят на загуба, а Съветът на шефовете няма бизнеспрограма. След септември няма да имат контракти и чиновниците няма да получават заплати ", разяснява още Панайотов, написа Novini.bg.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР